Punojmë më
mirë së bashku.

SIGAL UNIQA është zgjedhja për një jetë më të mirë.
#startyourbetter

Si kompania lidere e sigurimeve në Shqipëri, ne e dimë se janë punonjësit tanë ata që formësojnë të ardhmen e SIGAL UNIQA.
PunonjĂ«sit tanĂ« janĂ« tĂ« ndryshĂ«m nĂ« origjinĂ«, interesa dhe aftĂ«si, por tĂ« bashkuar nĂ« punĂ«n tonĂ« pĂ«r njĂ« jetĂ« mĂ« tĂ« mirĂ« – pĂ«r klientĂ«t tanĂ«, si edhe pĂ«r veten tonĂ«. Kjo Ă«shtĂ« arsyeja pĂ«rse ne po kĂ«rkojmĂ« pĂ«r punonjĂ«s qĂ« ndajnĂ« pasionin tonĂ« pĂ«r shĂ«rbime tĂ« klasit tĂ« parĂ« dhe qĂ«ndrimi ynĂ« pozitiv,formues nĂ« shoqĂ«ri dhe nĂ« botĂ«.

Bëhu pjesë e ekipit të SIGAL UNIQA:

Ne jemi të orientuar nga e ardhmja dhe gati për ndryshimin

Ne jemi vlerësues

Ne fokusohemi tek njerëzit

Ne japim më shumë hapësirë për zhvillim personal

Ne jemi tĂ« ndryshĂ«m – ashtu si punĂ«t tona

Ne kemi një angazhim të qartë ndaj qëndrueshmërisë

Krenarë për barazinë gjinore në burimet njerëzore të stafit tonë

“PĂ«rzgjedhja dhe menaxhimi i stafit nĂ« 24 vjet obligim dhe kĂ«naqĂ«si. Padyshim qĂ« merita, mirĂ«njohja dhe falĂ«nderimet mĂ« tĂ« mĂ«dha i shkojnĂ« stafit, njĂ« staf me profesionistĂ« tĂ« vĂ«rtetĂ«, tĂ« pĂ«rkushtuar ndaj punĂ«s dhe tĂ« motivuar pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« gjithmonĂ« mĂ« tĂ« mirĂ«n.” Alma Totokoçi, Zv. Drejtore e PĂ«rgjithshme e SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

Social responsibility

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Social responsibility

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut

Athletes

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugia

Puno në SIGAL UNIQA

#startyourbetter @UNIQA - mundësi punësimi në SIGAL UNIQA.Mëso më shumë dhe apliko.

Nuk është pozicioni i duhur për ty?

Nuk ka problem! Thjesht na dërgoni aplikimin tuaj.

Pjesë e UNIQA Insurance Group

22,000 punonjës

-6,000 prej tyre në Austri

17 shtete

UNIQA operon në 17 shtete në Europën Qëndore dhe Lindore

UNIQA është vlerësuar nga Forbes

Punëdhënësi më i Mirë në Botë" 2021-2022. Jemi krenarë!

Scroll to Top