Lajmet e Fundit

KËRKESË PËR OFERTË


January 28, 2019


Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën me emërtimin “furnizim me materiale dhe shërbime marketingu” pranë zyrës së Sigal Uniqa apo përmes emailit info@sigal-ks.com.

Afati për dorëzim deri me datë 01.02.2019, në ora 16:00.

Shiko kerkesen

Scroll Down