Ju falemnderit!
Transakcioni i juaj është kryer me sukses.
Policen elektronike do te pranoni ne email.
ju lutemi kontrolloni folderin spam ose junk

Lexo Kushtet dhe Pergjegjesite.

Per informacion shtese mund te shkruani ne info.life@uniqa-ks.com apo te kontaktoni me agjentet tone direkt ne 038 240 241.