Pasuria Online Sigal | Kosove
Oferta e Sigurimit

Pako Standard

Mbulimet e sigurimit të banesës


 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Eksplozioni
 • Renia e nje mjeti fluturues
 • Perpjekjet per shuarjen e zjarrit
 • Termeti 70% vleres siguruesePako Komfort

Mbulimet e sigurimit të banesës


 • Pako Standard
 • Stuhia 3000€
 • Permbytja 5000€
 • Rreshqitja e dheut 5000€
 • Shperthimi i gypave 2500€
 • Trazirat dhe grevat 5000€
 • Pergjegjesi publike 1000€Pako Exluzive

Mbulimet e sigurimit të banesës


 • Pako Standard
 • Stuhia 3000€
 • Permbytja 5000€
 • Rreshqitja e dheut 5000€
 • Shperthimi i gypave 2500€
 • Trazirat dhe grevat 5000€
 • Pergjegjesi publike 1000€
 • Vjedhje 2000€
 • Thyrje e xhamave 500€
 • Mbulim per zevendesimin e dokumentave personal te shkaterruar250€Scroll Down