Sigurimi i Jetes Online

Shpejt dhe me lehtësi, nga komoditeti i shtëpisë ose zyrës tuaj, realizoni policën tuaj të sigurimeve online. Kur realizoni blerje online në webfaqen e SIGAL UNIQA, ju merrni 10% zbritje. Shijoni blerjet tuaja. Vetëm i siguruari mund të jetë i lumtur