Sigurimi motorik

*Ju Lutem Zgjidheni Njeren
Të dhënat e veturës
Zgjedhni mbulimet

Numri i shasisë nuk eshte ne rregull

Dëmtimet aksidentale dhe Thyerja e xhamave kërkohen që të vazhdoni

Shuma maksimale qe munde te siguroni veturen eshte 20,000Euro
Kurse shuma minimale eshte 4000Euro

Ju lutem rishiqoni targat e ofruara!


Pjesa e zbritshme

  • per cdo dem 10%
  • ne rast të vjedhjes 20%
  • FRASHIZA 50€
Te Dhenat Personale
Shto Perdorues
*

?

A keni kupon?

Sigurimi Kasko