Sigurimi i Prones

Çdo ditë ju jeni të rrethuar nga rreziqet që kërcënojnë biznesin tuaj. Duke siguruar pasuritë dhe përgjegjësitë tuaja ne marrim përsipër rrezikun e biznesit tuaj. Mbroni pronën tuaj dhe përgjegjësinë në kohë dhe krijoni një të ardhme të sigurt financiare.

SIGAL UNIQA ju dëmshpërblen për humbjen, dëmtimin ose shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar dhe aksidentale si pasojë e mbulimeve si me poshte

Biznese te vogla


 •   zjarrit
 •   rrufesë
 •   shpërthimit
 •   tërmetit
 •   përmbytjes
 •   stuhisë
 •   thyerjes së xhamave
 •   përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij

Shkarko broshuren

Biznese te Mesme


 •   zjarrit
 •   rrufesë
 •   shpërthimit
 •   tërmetit
 •   përmbytjes
 •   stuhisë
 •   thyerjes së xhamave
 •   përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij

Shkarko broshuren

Biznese te Medha


 •   zjarrit
 •   rrufesë
 •   shpërthimit
 •   tërmetit
 •   përmbytjes
 •   stuhisë
 •   thyerjes së xhamave
 •   përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij

Shkarko broshuren

Keni Pyetje?

Qendra Kontaktuse

+383 (0) 38 240 241 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 [email protected]
Qendra Kontaktuse
Paketat tona janë të destinuar për
 • zyra e biznesit
 • klinike mjekësore
 • dentare
 • veterinare
 • parukeri
 • sallon bukurie
 • sallon për pedikyr dhe manikyr
 • palestër
 • dyqan lulesh
 • çerdhe
 • sallë për fëmijë
 • dyqan frutash
 • mishtore
 • tregtia në mallra të përziera
 • buke dhe pastrim
 • kafe bar
 • restorant
 • veshje dhe këpucë
 • farmaci perimesh
 • librari, letra, furnizime zyre