Term Life Insurance

Sigurohuni që punonjesit e kompanisë apo organizates tuaj të kenë përfitime shtesë dhe një të ardhme te sigurt me sigurimin e jetës, duke përfituar një dëmshpërblim financiar ne vlerën e disa pagave mujore (deri në 36 paga) ose deri në 100,000€ shumë sigurimi për çdo person të siguruar.

Silver


 •   Humbje Jete Aksidentale
 •   Invaliditet Aksidental

Shkarko broshuren

Gold


 •   Humbje Jete Natyrore
 •   Humbje Jete Aksidentale
 •   Invaliditet Aksidental

Shkarko broshuren

Keni Pyetje?

Qendra Kontaktuse

+383 (0) 38 240 241 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 [email protected]
Qendra Kontaktuse
Paketat tona janë të destinuar për
 • kompani ndertimi
 • fabrika
 • call centers
 • banka
 • institucione
 • organizata