Lajmet e Fundit

Sigal Uniqa Austria shpërblehet me çmimin ‘Tatim paguesi i vitit 2019


December 23, 2019


Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), ka ndarë shpërblimet për tatimpaguesit, eksportuesit dhe punëdhënësit për vitin 2019.

Sigal Uniqa Group Austria është shpërblyer me çmimin ‘Tatim paguesi i vitit 2019’, ku çmimin e pranoi Drejtori i Kompanisë.

Sigal Uniqa Group Austria gjatë 11 muajve të vitit 2019 ka paguar 391,688 euro taksa, 177 punëtorë dhe 5,495,672 euro dëme të paguara.

Sigal Uniqa Austria shpërblehet me çmimin ‘Tatim paguesi i vitit 2019’

“SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA”, tatimpaguesi i vitit 2019

Scroll Down