Lajmet e Fundit

SIGAL UNIQA Group Austria në Prishtinë u organizua Workshop


March 20, 2018


Sot në ambjentet e SIGAL UNIQA Group Austria në Prishtinë u organizua Workshop i përbashkët midis Raiffeisen International, UNIQA International, Raiffeisen Bank Kosovë, Raiffeisen Insurance Broker dhe Sigal UNIQA Group Austria Kosovë.

Scroll Down