Lajmet e Fundit

SIGAL UNIQA Group Austria vazhdon me përkrahjen e ngjarjeve në interes shoqërorë


October 30, 2019


SIGAL UNIQA Group Austria vazhdon me përkrahjen e ngjarjeve në interes shoqërorë.

Kësaj radhe është përkrahur ngjarja “Let’s dance 5” for mothers and children, e organizuar nga #AMC Action for Mothers and Children.

Kjo ngjarje ka për synim ngritjen e fondeve në funksion të përmirësimit të kushteve për fëmijët dhe nënat.

#Familja #Shëndeti #Jeta #SIGAL

 

Scroll Down