Lajmet e Fundit

SIGURIMI SHËNDET PLUS COVID -19


May 29, 2020


Sigurimi i shëndetit dhe jetës nga COVID-19 është një produkt i dizajnuar për lehtësimin e shpenzimeve eventuale në rastet e evidentuara pozitive me COVID-19.

Scroll Down