Lajmet e Fundit

Sporti ndihmon shëndetin


September 24, 2019


SIGAL UNIQA ka organizuar aktivitetin sportiv në futboll me degët. Duke qenë se sporti është një komponent i pandarë i jetës tonë të përditshme për vlerat që ai ka për shëndetin tonë mendor, fizik dhe ndihmon në ngritjen e disponimit dhe relacioneve në punë.

 

SIGAL UNIQA mbështet dhe vijon të mbështesë ekipe të sportit në vend.

 

Në kuadër të turneut  morën pjesë 7 ekipe apo 63 lojtarë nga ekipet “Prishtina” “Gjakova”, “Prizreni”, “Mitrovica”, “Ferizaj” , “Prishtina HQ- LIFE”, dhe “Prishtina HQ” .

 

Kampion i turneut u shpall “Gjakova”.

Scroll Down