Produktet Online

Sigurimi Shëndetësor

Shëndeti në udhëtim

Sigurimi i Jetës

Sigurimi i pronës

Sigurimi për lejeqëndrim

Sigurimi Kasko

Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim

Gjatë udhëtimeve për punë, turizëm apo shkollim, kujdesuni që të keni gjthmonë Sigurimin e Shëndetit me vete.
Përmes sigurimit SIGAL UNIQA mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore gjatë udhëtimit jashtë Kosovës).

tt

Pse SIGAL UNIQA?

SIGAL UNIQA Group Austria është një grup rajonal sigurimesh, me 8 kompani sigurimi Jetë dhe Jo-Jetë, Risigurime dhe Fond Pensionesh. SIGAL UGA është kompania e vetme që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë, dhe mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

21,000

Punonjës dhe Agjentë

17

Miliona Klienta

17

Shtete

Produktet e veçuara

Shëndeti në udhëtim

Mbron udhëtarët nga kostot mjekësore kur udhëtojnë jashtë Republikës së Kosovës.

Sigurimi TPL+

Ky sigurim vlenë vetëm për territorin e Maqedonisë.

Sigurimi Kufitar

ËshtĂ« i obliguar me ligj pĂ«r tĂ« gjitha mjetet motorike me tabela tĂ« huaja, tĂ« cilat hyjnĂ« nĂ« territorin e RepublikĂ«s sĂ« KosovĂ«s.

ÇfarĂ« tjetĂ«r mund t'ju interesojĂ«

Was Haushaltsversicherung?

Ihr Zuhause rundum abgesichert

NĂ« shĂ«nimin e DitĂ«s BotĂ«rore tĂ« Mjedisit, stafi i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA - KosovĂ« morĂ«n pjesĂ« vullnetarisht nĂ« aksionin “Ta pastrojmĂ« BrezovicĂ«n”

Paketë e re promocionale për sigurimin e çdo familjeje

Kur jeni i sëmurë dhe keni nevojë të shihni një mjek, Teleshëndet është aty për ju. Në dispozicion 24/7!

Investimi juaj është i ekspozuar në mënyrë konstante kundrejt eventeve të papritura dhe të paparashikuara

Eine private Unfallversicherung hilft finanzielle Belastungen, die durch einen Unfall entstehen, abzufedern.

Eksploroni Evropën me biçikletë: 5 udhëtimet më të bukura

tt

Për të parë çmimet, kliko buttonin ju lutem!

Rregjistrohu dhe përfitoni zbritje deri në 30% në çdo blerje të produkteve ONLINE!

Gatimi dhe ngrohja janë në krye të listës së rreziqeve nga zjarri në shtëpi. Jini të vëmendshëm!

Raporto dëmet e shëndetit privat përmes platformës ONLINE 24/7

Si kompania lidere e sigurimeve në Kosovë, ne e dimë se janë punonjësit tanë ata që formësojnë të ardhmen e SIGAL UNIQA.

FĂ«mija juaj mund tĂ« jetĂ« i pamotivuar pĂ«r tĂ« mĂ«suar pĂ«r arsye tĂ« ndryshme. Gjetja e rrĂ«njĂ«s sĂ« problemit do t’ju ndihmojĂ« ju dhe fĂ«mijĂ«n tuaj tĂ« zhvilloni njĂ« plan pĂ«r tĂ« kapĂ«rcyer kĂ«to pengesa.

Merr një ofertë për sigurimin KASKO

Buletini i lajmeve

Regjistroni E-Mail adresën për të pranuar lajmet më të fundit nga SIGAL UNIQA Group ASUTRIA

Lokacioni

+383 38 240 241

Lokacioni

Rr. “Ukshin Hoti”, Nr.19, Pejton, Kat. 4, PrishtinĂ«, KosovĂ«

Mos ngurroni të na kontaktoni

Për çdo gjë të paqartë, mund të na kontaktoni

Scroll to Top