AutoSOS

Kush është 24/7 Assistance?

24/7 Assistance është e pranishme ne gjithë Europën.

Ka rreth 40 vite përvojë në asistencë rrugore.

Ka rreth 40.000 partnerë për shërbimet ndaj klientëve të saj.

24_7_Logo

Si të përdorni SIGAL UNIQA AutoSOS?

SIGAL UNIQA AutoSOS ofron në rrugë të besueshme dhe të sigurt asistencë 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Për të lidhur me AutoSOS, telefononi në: +383 49 77 33 88

Title Placeholder

Partial CASCO with coverage for a limited package of risks and vehicle value up to BGN 15,000

Partial CASCO with flexible coverage for a selected package of risks

Partial CASCO with flexible coverage for a selected package of risks

Full CASCO with coverage for all risks

Full CASCO with coverage for all risks

Coverages

Dëmtimet Aksidentale me Automjet Tjetë

DĂ«mtimet Materiale

Dëmtimet Aksidentale me Automjet Tjetë

Dëmtimet Shëndetësor

Dëmtimet Aksidentale me Automjet Tjetë

DĂ«mtimet Pasurore

BASIC INSURANCE PACKAGE

Basic CASCO

Partial CASCO

Full CASCO

Partial CASCO with coverage for a limited package of risks and vehicle value up to BGN 15,000

Partial CASCO with flexible coverage for a selected package of risks

Full CASCO with coverage for all risks

Coverages

DĂ«mtimet Materiale

Dëmtimet Shëndetësor

DĂ«mtimet Pasurore

Mbulimet që i duhen makinës suaj për më tepër qetësi mendore gjatë udhëtimit Shërbimet që ofrohen nga asistenca rrugore:

Qendra e kontaktit 24/7

Shërbim informacioni dhe organizim i shërbimeve të ndihmës duke përjashtuar mbulimin e shpenzimeve.

Riparim në vend

Nëse mjeti ka një problem që mund të riparohet në vend, (psh problem baterie, rënie e gomës, etj).

Karroatrec

Nëse mjeti ka defekt ose është përfshirë në aksident, transportohet në pikën me të afërt të servisit të autorizuar.

Zëvendësim i Automjetit në rast aksidenti*


Zëvendesim automjeti kur nuk është i mundur riparimi i mjetit brenda një ditë dhe nëse aksidenti ka ndodhur në një distancë mbi 50 km nga vendqëndrimi i shoferit. Mjeti në ditë, 50 Euro.

Parking

Parkimi i automjeteve kur servisi i zgjedhur është mbyllur dhe shërbimi i karroatrecit ka përfunduar. Parkimi për mjetin do të sigurohet deri në momentin sa servisi do të hapet.

Akomodimi në Hotel

Akomodimi në hotel në raste se është e pamundur riparimi i mjetit në 1 ditë dhe distanca e vendit në të cilin ka ndodhur aksidenti është mbi 150 km nga vendqendrimi..

Riatdhesim me tren /avion ose udhëtim drejtë mbërritjes*


Vazhdim i Udhëtimit

Taxi

Vazhdimi i udhëtimit

Mbulimi 1 Regjion

Mbulimi 2 Europë

Qendra e kontaktit

( 24/7 e pakufizuar )

Riparim në vend

( 2 ngjarje / vit 100€ pĂ«r ngjarje )

Karroatrec

( 2 ngjarje / vit 100€ pĂ«r ngjarje )

Qendra e kontaktit

24/7 – ( E pakufizuar )

Riparim në vend

( 2 ngjarje / vit, 200 € pĂ«r ngjarje )

Karroatrec

( 2 ngjarje / vit, 200 € pĂ«r ngjarje )

‱ ZĂ«vendĂ«sim i automjetit nĂ« rast aksidenti

( 1 ngjarje / vit, 1 ditĂ«, maksimumi 50 € / dita )

Parkim

( 1 ngjarje / vit, 2 ditë / ngjarje )

Akomodimi në hotel

( 1 ngjarje / vit, 1 natĂ«, maksimumi 50 € / natĂ« )

Riatdhesim me tren /avion ose udhëtim drejt mbërritjes

( 1 ngjarje / vit, 200 € / ngjarje )

Taxi

( 1 ngjarje / vit, 50 € / event )

Shenim: Në një ngjarje, klienti mund të përzgjedhë vetëm njërin prej këtyre shërbimeve: zëvendësim të mjetit ose akomodim në hotel ose vazhdim të udhëtimit

Pako 1 Regjion

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Qendra e kontaktit 24/7 – (E pakufizuar)

Riparim nĂ« vend – (2 ngjarje / vit 100€ pĂ«r ngjarje)

Karroatrec – (2 ngjarje / vit 100€ pĂ«r ngjarje)

Pako 2 Europë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Qendra e kontaktit 24/7 – (E pakufizuar)

Riparim nĂ« vend – (2 ngjarje / vit, 200 € pĂ«r ngjarje)

Karroatrec – (2 ngjarje / vit, 200 € pĂ«r ngjarje)

ZĂ«vendĂ«sim i automjetit nĂ« rast aksidenti* – (1 ngjarje / vit, 2 ditĂ«, maksimumi 50 € / dita)

Parkim – (1 ngjarje / vit, 2 ditĂ« / ngjarje)

Akomodimi nĂ« hotel* – (1 ngjarje / vit, 3 ditĂ«, maksimumi 50 € / natĂ«)

Riatdhesim me tren /avion ose udhĂ«tim drejt mbĂ«rritjes* – (1 ngjarje / vit, 200 € / ngjarje)

Riatdhesim me tren /avion ose udhĂ«tim drejt mbĂ«rritjes* – (1 ngjarje / vit, 200 € / ngjarje)

Dokumentet

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Kushtet e përgjithshme

(AutoSoS)

Pyetjet më të shpeshta

Te gjitha automjetet autovetura (4+1)

Minibusë deri në 8+1 vende dhe peshë totale jo më shumë se 3.5 ton.

AutoSOS Europe – Mbulon tĂ« gjitha vendet e EuropĂ«s pĂ«rfshirĂ« KosovĂ«n, ShqipĂ«rinĂ«, MaqedoninĂ« e Veriut si dhe pjesĂ«n europiane te TurqisĂ«; pĂ«rjashtuar Krimean, RusinĂ« dhe BjellorusinĂ« dhe pjesĂ«n aziatike tĂ« TurqisĂ«.

Njofton menjëherë policinë
Nuk tregon që është i siguruar kasko
Merr foto dhe video nga vendngjarja
Njofton menjëherë degën SIGAL ose zyrat qendrore.
Paraqet kërkesën për dëmshpërblim në
degën më të afërt të SIGAL duke paraqitur:
‱ Raportin e policisĂ«
‱ Fotot nga vendngjarja
‱ Lejen e qarkullimit & policat pĂ«rkatĂ«se
‱ Autorizime pĂ«rkatĂ«se nĂ«se Ă«shtĂ« subjekt
‱ PlotĂ«son formularin pĂ«r kĂ«rkesĂ« pĂ«r dĂ«mshpĂ«rblim
‱ Nuk riparon mjetin pa miratim tĂ« SIGAL


Mjeti riparohet në Serviset e Autorizuara të SIGAL UNIQA.

  • Vlera e mjetit nĂ« treg nĂ« momentin e marrjes nĂ« sigurim.  
  • ÇfarĂ« Ă«shtĂ« primi? Çmimi qĂ« paguan klienti pĂ«r sigurimin Kasko, sipas rreziqeve tĂ« pĂ«rzgjedhura.   
  • ÇfarĂ« Ă«shtĂ« franshiza? Vlera e dĂ«mit poshtĂ« sĂ« cilĂ«s nuk mund tĂ« aplikohet pĂ«r dĂ«mshpĂ«rblim. 
  • ÇfarĂ« Ă«shtĂ« pjesa e zbritshme? PjesĂ«marrja nĂ« risk e tĂ« siguruarit. Minimumi Ă«shtĂ« 10% e vlerĂ«s sĂ« dĂ«mit, por mund tĂ« ndryshojĂ« sipas rreziqeve pĂ«r mbulim tĂ« pĂ«rgjedhur nga klienti.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Name Company Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Name Company Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Name Company Name

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?

Na kontaktoni

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona

Merrni një ofertë individuale

Planifikoni një takim personal

Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Scroll to Top