Sigurimet e Jetës

Sigurimi i jetës është një nga mënyrat më atraktive të investimit në botë.

Me policën e sigurimit të jetës investoni në sigurinë tuaj si dhe sigurinë e familjes tuaj në të njëjtën kohë.

Shkarkoni broshurën për sigurimet e jetës:Informacion për Sigurimet e Jetës

Është një kombinim i sigurimit të jetës me një depozitë kursimi. Nëse çdo vit kontribuoni një sasi parash sipas mundësisë dhe dëshirës suaj, ju do të përfitoni në moshën që ju vet përcaktoni një shumë parash. Gjatë periudhës së kontributit, ju keni të siguruar jetën dhe në rast fatkeqësie, familja përfiton automatikisht të gjithë shumën e siguruar.

Mëso më shumë

Sigurimi i Jetes me Afat i dedikohet grupeve te ndryshme te personave qe jane pjese e nje kompanie apo organizate dhe deshirojne te kene nje te ardhme te sigurt, duke siguruar jeten e tyre.

Mëso më shumë

Sigurimi i Jetes se kredimarresit eshte nje sigurim i cili lidhet me shumen e kredise se klientit. Ky sigurim ofrohet per kredimarresit e te gjitha institucioneve kredidhenese (Banka, Mikrofinanciare, etj.) te licencuara nga Banka Qendrore e Kosoves.

Shkarko Broshurën

Mëso më shumë

Keni Pyetje?

Qendra Kontaktuse

+383 (0) 38 240 241 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 [email protected]
Qendra Kontaktuse

Per me shume rreth kompanisë kliko ketu: Rreth Kompanisë